-

فروش وینیسیوس، جذب هالند برای خط حمله کهکشانی

رئال مادرید در حال بررسی یکی از بزرگ‌ترین جابه‌جایی‌های تاریخ خود است؛ فروش وینیسیوس جونیور با مبلغی هنگفت و جذب ارلینگ هالند از منچسترسیتی. اختلافات قراردادی با ستاره برزیلی و علاقه دیرینه پرز به مهاجم نروژی، این سناریو را به واقعیت نزدیک کرده است.

فروش وینیسیوس، جذب هالند برای خط حمله کهکشانی

به گزارش منابع معتبر اسپانیایی، از جمله روزنامه مارکا و پایگاه کات آفساید، باشگاه رئال مادرید به‌طور جدی در حال بررسی فروش وینیسیوس جونیور در تابستان آینده است. این تصمیم پس از آن مطرح شد که مذاکرات برای تمدید قرارداد این بازیکن برزیلی به بن‌بست خورد. وینیسیوس خواهان دستمزدی در سطح کیلیان امباپه (حدود ۳۰ میلیون یورو سالانه) است، در حالی که پیشنهاد باشگاه ۲۰ میلیون یورو بوده و فلورنتینو پرز حاضر به عقب‌نشینی نیست.

از سوی دیگر، ژابی آلونسو سرمربی جدید رئال، در چند بازی اخیر وینیسیوس را نیمکت‌نشین کرده و تأکید کرده که حضور او در ترکیب اصلی تضمین‌شده نیست. این موضوع باعث نارضایتی بازیکن شده و حتی جلسه‌ای میان مدیر برنامه‌های او و مدیران باشگاه برگزار شده است.

در همین حال، باشگاه‌های عربستانی از جمله الاهلی، پیشنهادی نجومی برای جذب وینیسیوس ارائه کرده‌اند که شامل مبلغ انتقالی بیش از ۳۰۰ میلیون یورو و دستمزدی بی‌سابقه است.

اگر این انتقال نهایی شود، رئال مادرید بودجه لازم برای جذب ارلینگ هالند را در اختیار خواهد داشت.

هالند که اخیراً قرارداد خود را با منچسترسیتی تا سال ۲۰۳۴ تمدید کرده، همچنان هدف اصلی پرز برای تقویت خط حمله است. طبق گزارش‌ها، بند فسخ غیررسمی‌ای در قرارداد او وجود دارد که حدود ۲۰۰ میلیون یورو برآورد شده و با فروش وینیسیوس، پرداخت آن برای رئال ممکن خواهد بود.

با توجه به اینکه امباپه نیز در سمت چپ خط حمله بازی می‌کند، حضور همزمان او، وینیسیوس و هالند در ترکیب رئال از نظر تاکتیکی ممکن نیست. بنابراین، جدایی وینیسیوس می‌تواند مسیر را برای تحقق رویای پرز یعنی مثلث امباپه، هالند، بلینگام هموار کند.

منبع: ورزش3

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین