فرهاد مجیدی جانشین ساپینتو شد !
اگرچه فرهاد مجیدی تا ابتدای تابستان سال آینده قرارداد دارد ولی گزارشگر اماراتی دقایقی قبل او را به استقلال نزدیک کرد!

فرهاد مجیدی همراه با البطائح یک ساعت قبل از توقف استقلال، با یک گل بازی را به الوصل واگذار کرد تا او هم مانند ریکاردو ساپینتو روزهای سخت و پرچالشی را سپری کند.
در رابطه با فرهاد و پیوستنش به استقلال طی روزهای قبل از عقد قرارداد با ریکاردو ساپینتو بحثهایی مطرح بود و حالا دوباره اسم او در فضای مجازی به عنوان یکی از گزینههای مد نظر هواداران استقلال مطرح شده است. در این میان گزارشگر تلویزیون امارات دقایقی پس از ناکامی خانگی البطائح ادعای عجیبی را مطرح کرد و گفت:
البته خود فرهاد مجیدی طی روزهای گذشته اصلاً به این شایعه واکنش نشان نداده و کادر مدیریتی باشگاه استقلال نیز مدعیاند که بعد از ناکامی مقابل الوصل، مذاکرهای با او انجام ندادهاند. این نکته را هم فراموش نکنیم که تا وقتی مجیدی در امارات تیم داشته باشد، خیلی خیلی بعید است که دوباره به فوتبال ایران بازگردد اما داستان استقلال برای فرهاد همیشه متفاوت است.