-

بازگشت بیرانوند به ترکیب تراکتور

با تأیید رأی دادگاه بین‌المللی ورزش (CAS) توسط کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، علیرضا بیرانوند می‌تواند از هفته چهارم لیگ برتر در ترکیب تراکتور به میدان برود. محرومیت چهارماهه این دروازه‌بان فعلاً به حالت تعلیق درآمده است.

بازگشت بیرانوند به ترکیب تراکتور

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان ملی‌پوش تیم تراکتور، پس از محرومیت چهارماهه‌ای که به دلیل فسخ قرارداد با پرسپولیس و پیوستن به تراکتور از سوی کمیته قضایی فدراسیون فوتبال صادر شده بود، با رأی دادگاه بین‌المللی ورزش (CAS) فعلاً از اجرای این محرومیت معاف شد.

بیرانوند با اعتراض به این حکم، موفق شد رأی تعلیق موقت محرومیت را از CAS دریافت کند تا بررسی‌های نهایی در این پرونده انجام شود. امیرمهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال، اعلام کرد که کمیته استیناف نیز رأی CAS را تأیید کرده و با این تصمیم، بیرانوند مجاز است از دیدار برابر سپاهان در هفته چهارم لیگ برتر برای تراکتور بازی کند.

با این حال، کارشناسان حقوقی هشدار داده‌اند که این تعلیق موقت به معنای لغو کامل محرومیت نیست و در صورت صدور رأی نهایی از سوی CAS، ممکن است بیرانوند دوباره با محرومیت مواجه شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین