تأکید مدیرعامل شرکت کویرتایر بر ضرورت آمادگی مستمر در برابر بحران ها
مدیرعامل شرکت دانش بنیان کویرتایر با تمجید از اقدامات انجام گرفته در حوزه ایمنی و بهداشت شرکت ، بر تلاش مضاعف همکاران این حوزه و ضرورت حفظ آمادگی مستمر و پیشبینیپذیری در برابر حوادث احتمالی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و ارتباطات شرکت کویرتایر؛ آقای مهندس زینلی در دیدار با تیم های واکنش سریع شرکت با اشاره به توانمندیها و پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران در حوزههای مختلف، به ویژه امنیت و مدیریت بحران کشور،خاطرنشان کرد: با وجود ثبات و اقتدار کنونی، نباید به وضعیت موجود بسنده و اطمینان کامل داشت؛ چراکه حوادث و بحرانها معمولاً بدون هشدار قبلی رخ میدهند و تنها راه مقابله مؤثر با آنها، برنامهریزی مستمر و آمادهباش دائمی است.
وی پیشبینی و آمادگی پیش از وقوع حادثه را بسیار کمهزینهتر از واکنش پس از وقوع آن دانست و تاکید کرد: همکاران حوزه ایمنی و بهداشت با فهم و درک مسئولیت سنگین خود باید همواره امکانات درمانی-بهداشتی، تجهیزات آتشنشانی، آمبولانسها و به ویژه داروها ... را در فواصل منظم و کوتاهی تست و مورد پایش قرار دهند.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان کویرتایر بر اهمیت آرامش، اعتماد به نفس و مقاومت روحی یکایک کارکنان مجموعه تأکید کرد و افزود: همکاران باید ضمن حفظ روحیه تیمی و انضباط کاری، با آمادگی کامل به ایفای نقش خود در مواقع اضطراری بپردازند.
مهندس زینلی بیان کرد: این آمادگی، نهتنها ضامن موفقیت در مدیریت بحران، بلکه نشانهای از تعهد حرفهای و شغلی است.
مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت کویرتایر هم در این جلسه با ارائه گزارشی اظهارکرد: با توجه به شرایط فعلی کشور تیم واکنش سریع شرکت در آمادگی کامل قرار دارد.
مهندس محمد ولی احمدی گفت: این تیم که شامل پرسنل آتش نشانی، اورژانس، حراست، برق اضطراری، پمپ خانه و نقلیه داخلی می باشد با انجام تمرینات و مانور های آزمایشی در طول سال آمادگی خود و تجهیزات اطفاء حریق را تقویت و جهت واکنش در شرایط اضطراری در آمادگی کامل می باشند.
وی افزود: در شرایط حادثه که همه افراد سعی در ترک و دور شدن از محل حادثه دارند این پرسنل تیم واکنش سریع هستند که با از خود گذشتی و فداکاری به قلب حادثه می زنند تا به هم نوعان خود کمک و از گسترش خسارات مالی و جانی جلوگیری نمایند. د پایان نسبت به معرفی تیم واکنش سریع شرکت اقدام نمود.