با این سس خوشمزه دیگه کیکت رو ساده درست نکن | طرز تهیه سس پرتقال برای کیک
سس پرتقال یکی از سس های میوهای است که برای تزیین و افزودن طعم به کیک ها استفاده میشود. این سس را میتوان به چند روش مختلف برای استفاده بر روی کیک و دیگر غذاها تهیه کرد.
به گزاش ستاره پارسی: پس از آموزش نحوه تهیه کیک پرتقال در بخش قبل، حال نوبت به تهیه سس پرتقالی برای روی کیک میرسد. در این مقاله، سه روش برای تهیه سس پرتقالی جهت استفاده در کیک پرتقالی، توضیح داده میشود.
روش اول:سس پرتقال با ژله
برای تهیه سس پرتقال برای روی کیک با استفاده از ژله به روش زیر عمل کنید.
مواد لازم برای تهیه سس پرتقال با ژله
نشاسته ذرت 1 ق غذاخوری
شکر 2 ق غذاخوری
آب پرتقال 1 لیوان
ژله پرتقال نصف بسته
خامه در صورت تمایل
طرز تهیه سس پرتقال با ژله برای کیک
1. درون ظرفی نشاسته ذرت را با آب پرتقال خوب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود.
2. شکر را به آن بیافزایید و مواد را روی حرارت قرار دهید.
3. شکر و سایر مواد را دائم هم بزنید تا به جوش بیاید و به غلظت برسد.
4. به مواد نصف بسته ژله پرتقالی را افزوده و خوب هم بزنید.
5. اگر دوست دارید کمی خامه هم به مواد بیافزایید.
6. پس از به غلظت رسیدن سس، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شوند.
7. سس خنکشده را روی کیک بریزید.
روش دوم سس پرتقال با شیر
برای تهیه سس پرتقال با شیر به روش زیر عمل کنید.
مواد لازم برای تهیه سس پرتقال با شیر
نشاسته ذرت 2 ق غذاخوری
شکر 4 ق غذاخوری
آب پرتقال نصف لیوان
شیر 3 ق غذاخوری
وانیل 1 ق چایخوری
طرز تهیه سس پرتقال با شیر
1. درون ظرفی نشاسته ذرت را با آب پرتقال خوب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود.
2. شیر و شکر را به آن بیافزایید.
3. مواد را روی حرارت بسیار کم قرار دهید و مدام هم بزنید.
4. وانیل را اضافه کنید.
5. پس از رسیدن سس به غلظت حرارت را خاموش کنید.
6. اجازه دهید هم سس و هم کیک سرد شوند سپس سس را روی کیک بریزید.
روش سوم:سس با زست پرتقال
برای تهیه سس پرتقال برای روی کیک با زست پرتقال به روش زیر عمل کنید.
مواد لازم برای تهیه سس با زست پرتقال
نشاسته ذرت 1 ق غذاخوری
شکر 1/4 پیمانه
آب پرتقال نصف پیمانه
رنده پوست پرتقال (زست پرتقال) 1/2 ق مرباخوری
کره 10 گرم (1 ق مرباخوری)
طرز تهیه سس با رنده پوست پرتقال
1. در ظرفی نشاسته ذرت را با آب پرتقال مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته کامل حل شود.
2. شکر را به آن بیافزایید.
3. مواد را روی حرارت قرار دهید تا مایه نسبتا غلیظی به دست آید.
4. پس از به غلظت رسیدن مواد، ظرف را از روی حرارت بردارید.
5. رنده پوست پرتقال و کره را به مواد اضافه کنید.
6. بعد از یک الی دو ساعت که مواد کاملا خنک شد، سس پرتقال خوشمزه را برای تزیین و به عنوان چاشنی روی کیک خنک شده ساده یا پرتقالی بریزید.
نکات مهم:
برای خوشمزه شدن سس پرتقالی از آب پرتقال طبیعی استفاده نمایید.
غلظت سس پرتقال بسیار مهم است و نباید خیلی غلیظ و کرم مانند بشود.
در رنده کردن پوست پرتقال، تنها باید قسمت نارنجی رنگ پرتقال را رنده بزنید.
سس را داغ روی کیک نریزید زیرا سبب خمیر شدن کیک می شود.