-
مدیرعامل فولاد خوزستان:

استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر براساس مطالعه اقلیم خوزستان به مرحله اجرا درآید

در نخستین جلسه راهبردی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در شرکت فولاد خوزستان، مدیرعامل بر استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه تاکید کرد و اظهار داشت: محدودیت‌های ناشی از برق طی دو سال گذشته ضررهای جبران‌ناپذیری را به تولید شرکت وارد نموده و بدیهی‌ است که برای جبران این خسارت‌ها، باید مدل‌های جایگزین نوین تولید برق در دنیا را در دستور کار قرار دهیم.

در نخستین جلسه راهبردی استفاده از انرژی ‌ های تجدیدپذیر در شرکت فولاد خوزستان، مدیرعامل بر استفاده از تکنولوژی ‌ های روز دنیا در این حوزه تاکید کرد و اظهار داشت: محدودیت ‌ های ناشی از برق طی دو سال گذشته ضررهای جبران ‌ ناپذیری را به تولید شرکت وارد نموده و بدیهی ‌ است که برای جبران این خسارت ‌ ها، باید مدل ‌ های جایگزین نوین تولید برق در دنیا را در دستور کار قرار دهیم.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، در این جلسه که با حضور محمد نیکوکار قائم ‌ مقام مدیرعامل در امور بهره ‌ برداری و توسعه، محمود لندی معاون بهره ‌ برداری، مهران خرم ‌ نیا معاون فناوری، میثم شهنیانی معاون طرح و توسعه، عبدالحسن امیرغلامی و سعید قاسم ‌ زاده مشاوران مدیرعامل و جمعی از مدیران فولاد خوزستان برگزار گردید، ضمن ارائه گزارشی مکتوب از آخرین وضعیت پروژه ‌ های تجدیدناپذیر در کشور، سرمایه ‌ گذاری در این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.

امین ابراهیمی ضمن تاکید بر تسریع ایجاد کارگروه انرژ ‌ ی ‌ های تجدیدپذیر در شرکت فولاد خوزستان گفت: ظرف دو الی سه هفته آینده گزارش تکمیلی با در ‌ نظر داشتن مطالعات زمین ‌ شناسی و اقلیم ‌ شناسی استان خوزستان در این خصوص تهیه و جهت تصویب آن در هیات ‌ مدیره ارائه گردد.

وی افزود: این حرکت جدید و نو در فولاد خوزستان می ‌ بایست با آخرین تکنولوژی روز دنیا همراه باشد. استفاده از مدل ‌ های بادی، خورشیدی و خورشیدی شناور به عنوان با ‌ اهمیت ‌ ترین مدل ‌ های انرژی ‌ تجدیدپذیر به ‌ شمار می ‌ روند.

ابراهیمی در پایان اظهار داشت: با ورود هوش مصنوعی به عرصه تکنولوژی، سرعت تغییر در این حوزه صد ‌ چندان ‌ شده و به زودی شاهد تغییر در حوزه ‌ های انرژی تجدیدپذیر دنیا خواهیم بود. از امروز این سنگ بنا در فولاد خوزستان ایجاد می ‌ شود تا نسل ‌ های آینده بتوانند از آن استفاده کنند.

مهران خرم ‌ نیا معاون فناوری با تاکید بر مقرون به صرفه بودن این تکنولوژی ‌ ها و استفاده از انرژی ‌ های تجدیدپذیر به جای دیماند شبکه برق سراسری اظهار داشت: ضرر و ‌ زیان محدودیت ‌ های برق علاوه بر چالش تولید برای شرکت و کاهش دیماند فولاد خوزستان در ‌ آینده، سبب می ‌ شود سرمایه ‌ گذاری و حرکت به سمت این مدل نوین از انرژ ‌ ی ‌ ها در فولاد خوزستان با اهمیت بیشتری دنبال شود.گزارش خبرنگار ما حاکی است، در ابتدای این جلسه بررسی ‌ های فنی و اقتصادی انجام شده در معاونت فناوری به ‌ وسیله ‌ کامران طاهر مدیر تحقیقات، تکنولوژی و بهینه ‌ سازی ارائه گردید.

گفتنی است، در جلسه یاد شده که روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ‌ ماه ۱۴۰۲ در سالن کنفرانس ساختمان سردار شهید حاج ‌ قاسم سلیمانی برگزار شد، مسئولان فولاد خوزستان پیشنهادات و راهکارهای خود را ارائه کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*