طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه به روش بازاری
اگر به دنبال یک دسر و شیرینی خوشمزه هستید که خیلی ساده و آسان آماده شود ما به شما باسلوق را پیشنهاد می کنیم. تهیه باسلوق کار چندان سختی نیست. باسلوق یکی از دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی محسوب می شود. این شیرینی با طعم فوق العاده اش در میان ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است و معمولا در اعیاد و جشن ها مورد استفاده قرار می گیرد. ما نیز در این نوشتار طرز تهیه باسلوق خانگی را به شما آموزش می دهیم تا در کمترین زمان بهترین شیرینی یا دسر را آماده کنید.
باسلوق نه تنها عنوان دسر سرو می شود، بلکه می توانید آن را به عنوان یک شیرینی ساده در کنار چای هم مصرف کنید.
مواد لازم برای تهیه باسلوق
نشاسته گندم (نشاسته گل) ½ پیمانه (۶۰ گرم)
شکر ۱ پیمانه (۱۲۰ گرم)
کره ۱۵ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
آب ۱/۲ پیمانه
گلاب ¼ (۴ ق غذاخوری)
وانیل ¼ ق چایخوری
آب لیمو چند قطره
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
طرز تهیه باسل:
در طرز تهیه باسلوق خانگی نصف آب را در کاسه بریزید، نشاسته رادر آب حل کنید. نصف دیگر آب را داخل قابلمه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید. شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل حل شود. سپس چند قطره آب لیمو به آن اضافه کنید، بعد مخلوط نشاسته را اضافه کنید و فورا هم بزنید. تا زمانی که مخلوط یک دست شود، به هم زدن ادامه دهید. پس از آن گلاب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. همچنین در جریان هم زدن ترکیب، وانیل را اضافه کنید. حالا مواد را به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم هم بزنید تا نشاسته کاملا پخته شده و بوی خامی آن از بین برود و شفاف شود. پس از پخته شدن نشاسته کره را اضافه کنید و هم بزنید تا از قابلمه جدا شود. مواد زمانی آماده است که مخلوط کامل از قابلمه جدا شود.
سپس مواد را به صورت توپ های کوچک شکل دهید. توپ ها را در پودر نارگیل بغلتانید. در آخر یک نصفه گردو روی شیرینی ها قرار دهید. شیرینی های آماده را در ظرف در بسته به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از خنک شدن شیرینی ها آماده سرو است.
امیدواریم از خوردن این شیرینی و دستر خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید!