طرز تهیه خاگینه به همراه فوت و فنها
خاگینه یک نوع دسر سنتی است که با تخم مرغ و ماست درست میشود. البته خاگینه انواع مختلفی دارد و به صورت شور و به عنوان غذا هم سرو میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خاگینه ماستی را به شما آموزش دهیم.
برای خوش عطرتر شدن خاگینه میتوانید به مایه آن کمی وانیل و پودر هل هم اضافه کنید. برای اینکه خاگینه کمی پف کند از بیکینگ پودر استفاده میکنیم ولی الزامی نیست. برای تهیه شربت خاگینه 1/2 پیمانه آب و 1/2 پیمانه شکر را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید و شکر در آن حل شود. بعد از اینکه کمی شربت قوام گرفت کمی زعفران و گلاب به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه خاگینه
خاگینه یک نوع دسر سنتی است که با تخم مرغ و ماست درست میشود. البته خاگینه انواع مختلفی دارد و به صورت شور و به عنوان غذا هم سرو میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خاگینه ماستی را به شما آموزش دهیم.
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت10 دقیقه
زمان کل25 دقیقه
تعداد2 نفر
مواد لازم
- ½ پیمانه آرد
- 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
- 1/2 پیمانه ماست
- 3 قاشق غذاخوری روغن
- 1 پیمانه شربت برای سرو خاگینه
- خلال پسته و بادام برای تزیین
دستور العمل
-
در یک کاسه کوچک تخم مرغ را با همزن دستی یا چنگال مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
-
سپس ماست را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
-
در مرحله بعد آرد و بیکینگ پودر و زعفران دم کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
-
وقتی مواد یکدست شد درون یک ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود.
-
مایه خاگینه را داخل ماهیتابه بریزید و پخش کنید.
-
وقتی یک طرف خاگینه سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.
-
بعد از یک دقیقه شربت که با ترکیب آب و شکر و گلاب درست شده را به خاگینه اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت کمی جذب شود.
-
سپس حرارت را خاموش کنید و چند دقیقه صبر کنید تا شربت جذب شود و بعد با خلال پسته و بادام سرو کنید.