نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش آموزش تغذیهای قرار خواهند گرفت
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: موفق به امضای تفاهم نامهای با همکاری وزارت آموزش و پرورش شدهایم و میتوانیم دانشآموزان، معلمان و خانوادههای آنها را تحت پوشش آموزش تغذیهای قرار دهیم
به گزارش ستاره پارسی: رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: موفق به امضای تفاهم نامهای با همکاری وزارت آموزش و پرورش شدهایم و میتوانیم دانشآموزان، معلمان و خانوادههای آنها را تحت پوشش آموزش تغذیهای قرار دهیم.
دکتر جلال الدین میرزای رزاز در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری معاونت تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با رویکرد سبک زندگی سالم دانش آموزان گفت: بعد از سه سال مکاتبه با وزارت آموزش و پرورش موفق به امضای تفاهم نامه همکاری شدهایم و میتوانیم با توجه به جمعیت ۱۴ میلیونی دانش آموز و یک میلیون معلم و خانوادههای آنها، نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش آموزش تغذیهای قرار دهیم.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید مهمترین هدف دستگاههایی مانند وزارت بهداشت، جهادکشاورزی و سازمانها و نهادهای دیگر که تامین مایحتاج اولیه را به عهده دارند ترویج تغذیه سالم باشد، گفت: وقتی که آمار بیماریهای غیر واگیر بالای ۶۵ درصد است یعنی سلامت عمومی جامعه خوب نیست.
دکتر میرزای رزاز گفت: با مطالعات صورت گرفته ۵۵ تا ۶۰ درصد عامل مرگ ومیر بیماری های غیر واگیر مسائل تغذیهای هستند اگر ما در این بخش ورود پیدا کنیم و سواد تغذیه مردم را بالا ببریم مطمئناً در دو دهه آینده با کاهش بار بیماریها مواجه خواهیم شد و کاهش ۵۰ درصدی بار بیماری غیر واگیر را خواهیم داشت.
وی افزود: در همین راستا کمپین تغذیه سالم(۳۶۰درجه) را سال گذشته تدوین کردیم که مورد تایید وزارت بهداشت قرار گرفت و بعد از کمپین بسیج فشار خون این کمپین قرار بود اجرا شود اما متاسفانه به دلیل بحران کرونا این کمپین اجرایی نشد؛ بعداز اینکه هم زیستی مسالمت آمیز با کرونا را یاد بگیریم این طرح اجرا میشود.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: دوماه گذشته مقدمات اجرای این طرح را فراهم کردهایم و باتوجه به کمبود اعتبارات و تامین بودجهای ادارات این منابع را از محل اعتبارات بخش خصوصی تامین و در دستور کار قرار داده ایم.
دکتر میرزای رزاز گفت: کمپین ۳۶۰ درجه شامل آموزش به کلیه مسئولین مرتبط و فعالان تغذیه است که پکیج آن آماده شده و کاملاً قابل اجرا است و دراین رابطه هم کمیته هم اندیشی در انستیتو متشکل از صاحب نظران غذا و تغذیه، رؤسای اسبق انستیتو مدیران کل نظارت بر غذا و دارو تشکیل شده است.