-

کاهش قیمت مواد غذایی

سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد اعلام کرد قیمت‌های جهانی مواد غذایی در ماه آوریل، یک ماه پس از رسیدن به سطح رکورد جدید در بحبوحه ادامه درگیری روسیه و اوکراین، اندکی کاهش یافت.

شاخص نرخ مواد غذایی فائو در ماه آوریل به طور متوسط ۱۵۸.۵ واحد بود که ۰.۸ درصد نسبت به بالاترین رکورد در ماه مارس کاهش داشت.

شاخص ماهانه نرخ مواد غذایی که توسط آژانس مستقر در رم منتشر شد، در دو شاخص از پنج زیر شاخص کاهش "متوسط" نشان داد که در نتیجه باعث کاهش شاخص عمومی نرخ مواد غذایی شده است.

در میان شاخص‌های فرعی، نرخ غلات ۰.۴ درصد کاهش یافت که بیشتر به دلیل افزایش صادرات ذرت از امریکای جنوبی بود. اما نرخ گندم به دلیل بحران اوکراین و مشکلات عرضه از سوی ایالات متحده همچنان بالا است. به گزارش "فائو"، نرخ برنج به دلیل افزایش تقاضا در آسیا و آب و هوای بد در مناطق برنج‌کاری قاره امریکا به افزایش خود ادامه داد.


قیمت روغن نباتی با افزایش عرضه در مناطق کلیدی برای پاسخگویی به تقاضا، ۵.۷ درصد کاهش یافت. نرخ لبنیات به دلیل کمبود عرضه در اروپا و اقیانوسیه ۰.۹ درصد افزایش یافت. نرخ گوشت ۲.۲ درصد افزایش یافت که ناشی از افزایش نرخ گوشت مرغ و گاو بود و نرخ شکر ۳.۳ درصد افزایش یافت.

شاخص نرخ مواد غذایی فائو بر اساس قیمت‌های جهانی برای ۲۳ دسته از کالاهای غذایی است که شامل نرخ ۷۳ محصول مختلف در مقایسه با سال پایه است.


منبع: مهر

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین