با این روش دیگه برای پخت جوجه اشتباه نکن | اشتباهاتی که خیلی ها تو پخت جوجه کباب دارند رو تکرار نکن
جوجه کباب یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب در خانوادههای ایرانی است. اگرچه بسیاری فکر میکنند که پختن جوجه کباب آسان است، اما برای به دست آوردن یک غذای لذیذ و خوشمزه باید به نکاتی خاص توجه کرد.
به گزارش ستاره پارسی: جوجه کباب ، یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع کباب است که دارای طعم و عطر بسیار خوبی میباشد. جوجه کباب که اغلب در خانوادههای ایرانی با مشارکت خانمها و آقایان پخته میشود، یکی از رایجترین غذاها در مهمانیها، پیکنیکها، مراسم رسمی و جشنها است. اگرچه درست کردن جوجه کباب به نظر ساده میرسد، اما برای پخت یک جوجه کباب بینظیر باید از اشتباهاتی که در این بخش ذکر میشود، اجتناب کنید.
ترکیب کردن زعفران با مواد جوجه کباب
یکی از اشتباهاتی که اغلب افراد در پخت جوجه کباب مرتکب می شوند، ترکیب کردن زعفران با مواد جوجه کباب است. با ترکیب زعفران به مواد جوجه، تنها مواد جوجه رنگ می گیرد پس هرگز زعفران دم شده را با دیگر مواد ترکیب نکنید بلکه زعفران را در ابتدا به سطح مرغ بزنید و بگذارید یک ساعت استراحت کند و سپس مابقی مواد را اضافه کنید.
برای دم کردن زعفران آن را پودر کرده و سپس به ازای هر قاشق غذاخوری زعفران، 2 قاشق سوپخوری آب جوش و 2 تکه یخ اضافه کنید. یخ باعث ایجاد شوک و رنگدهی بیشتر زعفران خواهد شد.
بیش از حد افزودن آب لیمو ترش
برای اینکه جوجه کباب شما مانند جوجه کباب های رستورانی نرم و لذیذ باشد، باید حتما آب لیمو ترش به اندازه باشد زیرا بیش از حد اضافه کردن آب لیمو ترش باعث سفت شدن جوجه ها و احساس نکردن طعم واقعی آنها می شود.
افزودن نمک زیاد
بسیاری از افراد جوجه کباب را خوش نمک دوست دارند اما بیش از حد نمک زدن به جوجه ها یکی دیگر از دلایل سفت شدن جوجه کباب است پس در اضافه کردن نمک به مایه جوجه کباب دقت کنید.
اضافه کردن آبلیمو و نمک قبل از روغن
در بالا گفتیم که نباید بیش از حد به مواد آبلیمو و نمک بزنید اگر آبلیمو و نمک را حذف کنیم، جوجه بی مزه می شود و برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی به آن طعم و مزه نمی دهد پس چه زمانی آبلیمو و نمک اضافه کنیم؟
دقت کنید قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک ابتدا روغن به آن اضافه کنید تا جوجه ها با روغن کاور شوند و بعد آبلیمو و نمک بزنید. به این شکل جوجه ها هرگز بعد از پخت سفت و خشک نمی شوند.
رنده کردن پیاز
برخی از افراد برای اینکه جوجه ها بیشتر طعم پیاز را بگیرند، پیاز را رنده کرده و به جوجه ها می افزایند اما رنده کردن یکی از اشتباهات در تهیه جوجه کباب است زیرا پیاز رنده شده به تکه های جوجه می چسبند و در هنگام کباب کردن پیاز ها سوخته اما جوجه خام می ماند پس بهتر است پیاز را خلالی کنید.
نیافزودن ادویه
برای اینکه جوجه کباب شما خوشمزه شود، هرگز ادویه را فراموش نکنید. افزودن ادویه به مرغ نه تنها باعث خوشمزه شدن جوجه ها شده بلکه سبب می شود، بوی نامطبوع و زهم مرغ نیز از بین برود پس اضافه کردن پیاز و زعفران تنها کافی نیست و بهتر است از ادویه غافل نشوید.
جایگزین کردن کره به جای روغن مایع
برای خوش طعم کردن جوجه ها بسیاری از افراد به جای روغن مایع از کره استفاده می کنند اما این کار اشتباه است زیرا اگر برای استفاده کره را ذوب کنیم، جوجه ها سردند و سفت می شود و جوجه ها خوب کاور نمی شوند. در آخر می توانید برای عطر و طعم بیشتر به آن 1 قاشق غذاخوری کره ی مذاب اضافه کنید.
پوشاندن جوجه با سس باربیکیو
سس زدن به جوجه قبل از کباب کردن نهتنها طعم سس و مرغ را خراب میکند، بلکه به اشتباه فکر میکنید جوجهکباب کاملاً پخته شده است زیرا سس خیلی سریع می سوزد.
پختن همهی برشهای جوجه با هم
بسیاری از افراد تمام قسمت های مرغ را با هم به سیخ می کشند و روی منقل یا باربیکیو قرار می دهند اما باید بدانید، پخت قسمت های مختلف مرغ متفاوت است مثلا بالها را جداگانه سیخ بزنید، قسمتهای بدون استخوان را با هم و قسمت های استخوان دار را نیز با هم. به این شکل میتوانید جوجهکبابی داشته باشید که به طور یکسان پخته است.
کباب کردن گوشت و صیفیجات با هم
مرغ، قارچ، فلفل و پیاز هر کدام زمان و دمای پخت متفاوتی دارد پس به سیخ کشیدن صیفیجات و مرغ در کنار هم درست نیست زیرا سبب می شود صیفی جات بسوزد اما مرغ کباب نشود. همچنین موجب انتقال آلودگی مواد غذایی به هم میشود پس جوجه را در یک سیخ و صیفیجات را در سیخی دیگر کباب کنید.
پخت با حرارت بالا
برای اینکه جوجه کبابی بی نظیر داشته باشید، باید جوجه ها را بر روی حرارت ملایم بپزید. کباب جوجه ها در حرارت بالا اشتباه است و سبب می شود روی جوجه بسوزد اما جوجه ها مغز پخت نشده و خام بمانند.