دوشنبه 27 فروردین 1403 - 15 Apr 2024
کد خبر: 10845
تاریخ انتشار: 1400/10/25 17:44

نمادهای پیشرو در بورس امروز را بشناسید+ جزئیات

امروز برای شانزدهمین روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۳۶۶ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد. فولاد پس از ۶ روز به جایگاه فملی را رسید، در ۶ روز کاری قبل فملی بیشترین خروج نقدینگی حقیقی را داشت.

در معاملات روز شنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۰، شاخص کل بورس تهران با کاهش ۱۱ هزار و ۶۴۴ واحدی نسبت به روز گذشته به رقم یک میلیون و ۳۲۲ هزار و ۶۲۰ واحد رسید.

شاخص هم وزن با افت ۳ هزار و ۵۷۴ واحدی در سطح ۳۵۰ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) ۱۱۲ واحد پائین آمد و در سطح ۱۷ هزار و ۹۸۷ واحد قرار گرفت.

در پایان معاملات ‌روز شنبه، ۱۰۱ نماد رشد قیمت داشتند که ۵۹ نماد بورسی و ۴۲ نماد فرابورسی بودند. همچنین ۳۸۸ نماد کاهش قیمت داشتند که ۲۹۰ نماد بورسی و ۹۸ نماد فرابورسی بودند. به عبارت دیگر، ۲۰ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۷۸ درصد بازار افت قیمت داشتند.

نمادهای پیشران بازار سهام

امروز نمادهای «خودرو»، «کگل» و «پارسان» بیشترین تأثیر را در افت شاخص کل داشتند و «شفن»، «فملی» و «بوعلی» بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای «بپاس»، «فرابورس» و «زاگرس» بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند و «غصینو»، «شراز» و «سمگا» بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص داشتند.

در جدول پرتراکنش‌ترین نمادهای بورس خودرو صدرنشین است و شپنا و خساپا در رتبه‌های بعدی هستند. در فرابورس نیز نمادهای سدبیر، سمگا و توسن پرتراکنش‌‌ترین نمادها هستند.

تداوم خروج سهامداران

امروز برای شانزدهمین روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۳۶۶ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به روز چهارشنبه ۲۶۶ درصد افزایش داشته است.

 در معاملات روز شنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام فولاد (شرکت فولاد مبارکه) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۲۸ میلیارد تومان بود. فولاد پس از ۶ روز به جایگاه فملی را رسید، در ۶ روز کاری قبل فملی بیشترین خروج نقدینگی حقیقی را داشت.

پس از فولاد، خودرو (شرکت ایران خودرو) و فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.

کاهش ارزش معاملات خُرد

امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم ۵ هزار و ۶۱۲ میلیارد تومان افزایش یافت. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان بود که ۳۵ درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه را تشکیل می‌دهد.

اما ارزش معاملات خرد سهام افت کرد و با کاهش ۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم ۲ هزار و ۳۹۹ میلیارد تومان رسید که ۴۳ درصد کل معاملات بازار ثانویه را تشکیل می‌دهد.

افزایش ارزش صف‌های فروش

در پایان معاملات شنبه ارزش صف‌های فروش پایانی بازار نسبت به روز چهارشنبه ۸۰ درصد افزایش یافت و ۱۶۴ میلیارد تومان شد. ارزش صف‌های خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته ۴۷ درصد افت کرد و در رقم ۳۲ میلیارد تومان ایستاد.

امروز نماد غصینو (شرکت صنعتی مینو) با صف‌ خرید ۱۰ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از غصینو، نمادهای کمنگنز (شرکت معادن منگنز ایران) و پسهند (شرکت صنایع لاستیکی سهند) بیشترین صف خرید را داشتند.

بیشترین صف فروش نیز به غدشت (شرکت دشت مرغاب) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۲۳ میلیارد تومانی داشت. پس از غدشت، نمادهای بکاب (شرکت صنایع جوشکاب یزد) و چخزر (شرکت صنایع چوب خزر کاسپین) بیشترین صف فروش داشتند.

 

منبع: اکوایران


کپی لینک کوتاه خبر: https://smtnews.ir/d/2xyrz3