یک‌شنبه 02 اردیبهشت 1403 - 21 Apr 2024
کد خبر: 7371
تاریخ انتشار: 1400/09/14 11:27
وزیر امور اقتصادی و دارایی در همایش ملی بیمه خبر داد

تمدید بخشودگی و تسهیل تسویه بدهی تولید

بیست‌وهشتمین همایش ملی بیمه و توسعه با موضوع نقشه صنعت بیمه در رونق اقتصادی با محوریت تحول دیجیتال روزهای ۱۳و ۱۴ آذر در مرکز همایش‌های دانشگاه الزهرا برگزار شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در این آیین گفت: قانون تسهیل تسویه بدهی بانکی با عنوان حذف سود مرکب و بخشودگی جرایم دیرکرد تسهیلات بانکی بخش تولید تا اسفند ۱۴۰۰ تمدید شد.

به گزارش ایرنا، سید احسان خاندوزی افزود: از بانک مرکزی می‌خواهیم قانون تسهیل تسویه بدهی بانکی را هر چه زودتر به بانک‌ها ابلاغ کند و این فرصت باقیمانده را غنیمت بشماریم. 

صمتخاندوزی ضمن تبریک روز بیمه گفت: بازارهای مالی یکی از ارکان مهم صنعت بیمه است و صنعت بیمه نقش مهمی در پیشرفت اقتصادی دارد و در عرصه اقتصاد کلان و ملی نقش مهمی ایفا می‌کند. 

وی اظهار کرد: در کنار سند راهبردی صنعت بیمه باید به فکر تحول بیمه براساس بیمه‌گری هوشمند باشیم. وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: بیمه ما بیمه‌گری هوشمند نیست و در تشکیل پرونده و پرداخت و استفاده از منابع در سطح اقتصاد ملی، هوشمند نیست. 

هدایت منابع به‌سوی فعالیت‌های تولیدی

معاون اقتصادی رئیس‌جمهوری و دبیر ستاد اقتصادی دولت سیزدهم نیز در بیست‌وهشتمین «همایش ملی بیمه و توسعه» گفت: اصلاح بازارهای ایران موجب شکل‌گیری قیمت‌های واقعی می‌شود و منابع را به‌صورت بهینه به سمت فعالیت‌های تولیدی سوق می‌دهد که موجب افزایش بهره‌وری و در نتیجه رشد اقتصاد خواهد شد.

صمتمحسن رضایی با اشاره به وجود ۲۰۰ هزار شغل در صنعت بیمه به‌عنوان بخشی از اقتصاد، اظهار کرد: این صنعت می‌تواند در بخش‌های دیگر نیز تاثیر بگذارد و موجب رشد و تقویت آنها شود.

وی با بیان اینکه اصلاحات اساسی در صنعت بیمه و صنایع دیگر بازارها را شکل می‌دهد، خاطرنشان‌کرد: تغییر در بخش بیمه یک مسئله کلیدی است، زیرا در بازاری که رانت و فساد باشد نمی‌توان نرخ واقعی را تعیین کرد.

رضایی با اشاره به افزایش نقدینگی ازسوی بانک‌های خصوصی به‌دلیل ارائه سود بانکی بالا، تصریح‌کرد: نباید اجازه داده شود در بازار بیمه برای جذب مشتری بیشتر تنظیم قیمت‌های غیرواقعی شکل بگیرد که این مهم با نظارت بیمه مرکزی محقق می‌شود.

وی افزود: اصلاح بازارهای بیمه باید از اهداف جدی باشد، زیرا هر چه بازارهای ایران اصلاح شوند قیمت‌های واقعی شکل می‌گیرد و منابع به‌صورت بهینه به سمت فعالیت‌های اقتصادی سوق پیدا می‌کند؛ در نتیجه بهره‌وری بالا می‌رود و رشد اقتصادی بیشتر خواهد شد.

 

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://smtnews.ir/d/3z86b3