-

اقدام ذوب‌آهن اصفهان برای تامین مواد اولیه در کردستان

ذوب‌آهن اصفهان و استانداری کردستان پس از برگزاری جلسات و رایزنی‌های فراوان برای سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری مواد معدنی در کردستان تفاهمنامه امضا کردند.

اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان در مراسم امضای تفاهمنامه سرمایه‌گذاری در فرآوری کامل مواد معدنی با مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان، جلوگیری از خام‌فروشی مواد معدنی کردستان را مهم‌ترین دغدغه این روزهای خود برشمرد و گفت: کردستان استانی توانمند با بیش از ۱۸ نوع ماده معدنی است و در بخش‌های دیگر نیز ظرفیت‌های عظیمی دارد که باید از این توانمندی برای زدودن غبار محرومیت و عقب‌ماندگی از سیمای استان بهره برد.

وی شرایط کردستان برای سرمایه‌گذاری را باتوجه به وجود امنیت پایدار و همه‌جانبه آن فوق‌العاده و مطلوب ارزیابی کرد و افزود: امنیت امروز کردستان مثال‌زدنی است و این امنیت توسط خود مردم و با هوشیاری نهادهای امنیتی، نظامی و انتظامی حفظ و حراست می‌شود.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه علاوه بر توجه به بخش مشاغل خدماتی و خرد برای توسعه صنعتی کردستان آستین همت را بالا زده‌ایم، گفت: ما برای استان پروژه‌های بزرگ صنعتی را تعریف کرده‌ایم که یکی از این پروژه‌ها فرآوری سنگ‌آهن کردستان توسط شرکت ذوب‌آهن اصفهان است.

استاندار کردستان اضافه کرد: امروز تفاهمنامه‌ای با شرکت ذوب‌آهن امضا شد تا نخستین گام‌ها را برای توسعه صنعت، تولید و ایجاد اشتغال در کردستان محکم‌تر برداریم. وی ابراز امیدواری کرد: فرآوری مواد معدنی به‌ویژه سنگ‌آهن برای استان ارزش‌افزوده و اشتغال پایدار ایجاد کند.

زارعی‌کوشا در ادامه با بیان اینکه از امضای تفاهمنامه تا واگذاری زمین، شناسایی معادن و تامین زیرساخت‌ها و عملیاتی شدن پروژه و احداث کارخانه زمان لازم است، اظهار کرد: مهم این است که ما قدم‌ها را درست و حساب‌شده و در راستای صنعتی شدن کردستان برداریم.

مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان نیز در این مراسم وعده داد که بعد از امضای تفاهمنامه به عملیاتی شدن کار، سرعت خواهیم بخشید، گفت: کردستان ظرفیت‌ها و منابع طبیعی فراوانی دارد که این مزیت‌ها به سرمایه‌گذاران برای کار انگیزه می‌دهد.

ایرج رخصتی با بیان اینکه احداث کارخانه فرآوری سنگ‌آهن در کردستان طی ۳ فاز اجرا می‌شود، گفت: ذوب‌آهن اصفهان در فاز نخست، هزار میلیارد تومان در معادن کردستان سرمایه‌گذاری می‌کند و امید دارد در مدت زمان ۱۸ ماه بتواند از معادن سنگ‌آهن، کنسانتره تولید و در فازهای بعدی به تولید شمش برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین