آسان و کم هزینه|طرز تهیه پنیر خانگی با سرکه
پنیر های خانگی طعم و مزه متفاوتی دارند ما در این مطلب طرز تهیه پنیر خانگی با استفاده از سرکه وماست را برای شما عزیزان آماده کرده ایم
پنیر یکی از مشتقات لبنی پر طرفدار برای وعده صبحانه و میان وعده ها هساتد پنیر های خانگی و محلی بسیار لذیذ و خوشمزه هستند و کمتر کسی را می توانید بیابید که طعم پنیر خانگی را دوست نداشته باشد روش های مختلف و متفاوتی برای درست کردن پنیر وجود دارد ما در این مطلب تهیه پنیر با سرکه و با ماست را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.
بیشتربخوانید: فواید باورنکردنی نوشیدن آب پیاز
تهیه پنیر با سرکه
طرز تهیه چند نوع پنیر طرز تهیه پنیر با ماست : مواد لازم : یک کیلو شیر چهار قاشق غذاخوری ماست ابتدا شیر را بجوشانید . سپس شعله اجاق را کم کنید و چهار قاشق ماست به آن بیفزایید . مدت هفت دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود . بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود. بعد پنیر را قطعه قطعه کرده ، در آب نمک نگهـــداری کنید .
طرز تهیه پنیر با سرکه :
مواد لازم : یک کیلو شیر سه قاشق غذاخوری سرکه ابتدا شیر را حرارت دهید .
وقتی شیر به جوش آمد ، شعله اجاق را خاموش کنید. سپس سه قاشق سرکه به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا شیر بریده شود. سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید رد کنید تهیه پنیر با سرکه . پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود .
پنیر خانگی
سپس پنیر را قطعه قطعه کرده ، داخل آب نمک نگهداری کنید . طرز تهیه پنیر با مایه پنیر : مواد لازم : یک کیلو شیر یک دوم قاشق چایخوری مایه پنیر شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنک شود . به حدی که دمای آن کمی بیشتر از دمای بدن باشد . سپس مایه پنیر را در آن بریزید و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود ( زمان لازم جهت تهیه این پنیر ۱۵ دقیقه است ).
بیشتر بدانید درست کردن پنیر با ماست
ماست مواد لازم:
۱- شیر: ۱ کیلو گرم
۲ - ماست: ۴ قاشق غذا خوری طرز تهیه پنیر خانگی:
۱- ابتدا شیر را بجوشانید.
۲- شعله اجاق گاز را کم کنید. ۴ قاشق ماست به شیر اضافه کرده و مدت ۷ دقیقه بهم زنید تا شیر، اصطلاحا بریده بریده شود.
بیشتربخوانید: فواید باورنکردنی بلدرچین و مشتقاتش در سلامت
پنیر
۳- بعد از بریده بریده شدن، آن را از پارچه ایی که مخصوص درست کردن پنیر است، رد کنید و اجازه دهید قسمت جامد از مایع کاملا جدا شود. پارچه را از جایی آویزان کرده و به مدت ۴ الی ۵ ساعت اجازه دهید خوب آبش گرفته شود (میتوانید جسمی سنگین بر روی پارچه حاوی پنیر قرار دهید تا مطمئن باشید آبش گرفته میشود).
۴- در این مرحله پنیر را قطعه قطعه کرده و در آب نمک نگهداری کنید.