-

مسمومیت جمعی ۱۶ نفر در تالار عروسی اصفهان

رئیس اورژانس استان اصفهان از مسمومیت ۱۶ نفر در یک تالار عروسی به دلیل استفاده از مواد دودزا در فضای بسته خبر داد. وی اعلام کرد که حال عمومی مصدومان مناسب است و بیشتر آنان برای درمان به بیمارستان منتقل شدند.

مسمومیت جمعی ۱۶ نفر در تالار عروسی اصفهان

شامگاه ششم دی‌ماه  حوالی ساعت ۲۲:۴۲، گزارشی مبنی بر وقوع حادثه مسمومیت جمعی در یکی از تالارهای عروسی شهر اصفهان به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد. این تالار در خیابان عاشق‌اصفهانی شرقی واقع شده و مراسم عروسی در حال برگزاری بود که ناگهان تعدادی از مهمانان دچار علائم تنفسی شدند.

علیرضا زمان‌پور، رئیس اورژانس و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، در توضیح این حادثه گفت: «در بررسی اولیه مشخص شد حدود ۲۰ نفر دچار علائم مسمومیت تنفسی شده‌اند. بلافاصله سه کد عملیاتی آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شد تا اقدامات درمانی اولیه انجام گیرد.»

بر اساس گزارش تکمیلی، علت اصلی حادثه استفاده از مواد دودزا در فضای بسته تالار بوده است. این مواد که معمولاً برای ایجاد جلوه‌های ویژه در مراسم‌ها استفاده می‌شوند، در محیط بسته موجب تجمع دود و کاهش اکسیژن شده و مشکلات تنفسی برای حاضرین ایجاد کرده‌اند.

در مجموع ۱۶ نفر شامل ۱۳ خانم و ۳ مرد دچار مسمومیت شدند. از این تعداد، ۱۴ نفر به بیمارستان‌های غرضی و زینبیه حضرت زینب (س) منتقل شدند و دو نفر دیگر نیز به‌صورت سرپایی در محل درمان شدند. زمان‌پور تأکید کرد: «حال عمومی بیماران منتقل‌شده مناسب گزارش شده و خوشبختانه خطری جدی آنان را تهدید نمی‌کند.»

مأموران امدادی پس از انجام اقدامات درمانی اولیه در محل، عملیات را در ساعات پایانی شب به پایان رساندند. این حادثه بار دیگر اهمیت رعایت نکات ایمنی در برگزاری مراسم‌ها و استفاده از تجهیزات ویژه در محیط‌های بسته را یادآور شد. کارشناسان هشدار می‌دهند که استفاده از مواد دودزا بدون تهویه مناسب می‌تواند خطرات جدی برای سلامت افراد ایجاد کند.

منبع: مشرق

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین