-

اسرائیل ۱۱۶۰ مسجد و ۴۰ قبرستان در غزه را تخریب کرد

مدیرکل وزارت اوقاف و امور دینی غزه اعلام کرد که از آغاز نبرد اخیر، رژیم صهیونیستی ۱۱۶۰ مسجد و ۴۰ قبرستان را به‌طور کامل یا جزئی تخریب کرده است. این اقدامات، بخشی از سیاست هدفمند اسرائیل برای نابودی زیرساخت‌های مذهبی و فرهنگی در نوار غزه تلقی می‌شود.

اسرائیل ۱۱۶۰ مسجد و ۴۰ قبرستان در غزه را تخریب کرد

انور شاویش، مدیرکل وزارت اوقاف غزه، در گفت‌وگو با شبکه الجزیره نسبت به تخریب گسترده اماکن مذهبی توسط ارتش اسرائیل هشدار داد. وی این اقدامات را بخشی از یک «جنگ نسل‌کشی فرهنگی و دینی» دانست که ساختار اجتماعی و معنوی مردم غزه را هدف قرار داده است.

بر اساس آمار رسمی، مجموع مساجد نوار غزه ۱۲۴۴ باب بوده که از این تعداد، ۹۰۹ مسجد به‌طور کامل و ۲۵۱ مسجد به‌طور جزئی تخریب شده‌اند. این یعنی بیش از ۹۳ درصد از مساجد غزه دیگر قابل استفاده نیستند. همچنین ۳ کلیسا نیز در جریان حملات اسرائیل ویران شده‌اند.

در حوزه قبرستان‌ها، اسرائیل تاکنون ۴۰ گورستان از مجموع ۶۰ قبرستان غزه را تخریب کرده که شامل ۲۲ مورد تخریب کامل و ۱۸ مورد آسیب جزئی است. شاویش همچنین از نبش قبر و سرقت پیکر شهدا توسط نظامیان اسرائیلی خبر داد؛ اقدامی که واکنش‌های گسترده‌ای در سطح بین‌المللی به دنبال داشته است.

وزارت اوقاف غزه اعلام کرده که بیش از ۳۳۰ نفر از علما، ائمه جماعات و کارکنان این وزارتخانه در جریان حملات اخیر به شهادت رسیده‌اند و ۲۷ نفر دیگر نیز بازداشت شده‌اند.

در ادامه این روند، ۶۴۶ ملک اوقافی نیز به‌طور کامل تخریب شده که برآورد اولیه خسارت آن بیش از ۳۰ میلیون دلار است. مجموع خسارات وارده به زیرساخت‌های مذهبی و اوقافی غزه بیش از ۵۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.

منبع: تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین