-

مقصر اختلاف قیمت گوشت در بازار کیست؟

رئیس شورای تامین‌کنندگان دام گفت: طبق روال همه ساله در ۶ ماه نخست سال با ازدیاد عرضه در برابر کاهش تقاضا به واسطه زایش‌های پاییز و زمستان روبه‌رو هستیم.

منصور پوریان گفت: با وجود فراوانی عرضه دام در میادین، نرخ در بخش سبک و سنگین برای دامدار پایین است که انتظار می‌رود تمهیداتی برای مازاد دام در دستور کار قرار گیرد.
به گفته او، طبق روال همه ساله در ۶ ماه نخست سال با ازدیاد عرضه در برابر کاهش تقاضا به واسطه زایش‌های پاییز و زمستان روبه رو هستیم که همین امر منجر به رکود بازار گوشت شده است.
آقای پوریان می‌گوید: بنابر آمار اعلامی استان‌ها میزان موجودی دام سبک کشور ۶ میلیون راس است که در شرایط کنونی برای ۲ میلیون راس باید تمهیداتی مبنی بر خرید حمایتی و صادرات به کار گرفته شود، چرا که به سبب شرایط اقلیمی با خشکسالی فراگیر و کم آبی روبه رو هستیم.
رئیس شورای تامین‌کنندگان دام گفت: متوسط نرخ کنونی دام در سطح کشور ۶۵ هزار تومان است که حداکثر هر کیلو گوشت با نرخ ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تومان باید به‌دست مصرف‌کننده برسد و عرضه با نرخ‌های بالاتر قابل قبول نیست.
هم اکنون نرخ هر کیلو گوشت گوسفندی ۱۷۰ تا ۱۸۰ هزار تومان، گوشت گوساله ۱۶۰ تا ۱۸۰ هزار تومان، سردست‌گوسفندی ۱۹۰ تا ۲۱۰ هزار تومان، سردست گوساله ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان و گوشت مخلوط ۱۸۰ هزار تومان است.
بسیاری از دست اندرکاران صنعت دام و گوشت بر این باورند که مدیریت ناصحیح و کمبود نظارت منجر به اختلاف چشمگیر نرخ دام و گوشت در سطح بازار شده، چرا که گوشت زیادی در سطح بازار وجود دارد که برای این حجم باید تمهیداتی به کار گرفته شود و از طرفی اخذ عوارض صادرات دام به تولید در شرایط بحرانی کمک می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین