-

آب دریا به اصفهان رسید/ قطع وابستگی صنایع بزرگ از حوضه آبریز زاینده‌رود

در آئینی با افتتاح طرح بزرگ انتقال آب دریا به فلات مرکزی ایران به دستور رئیس‌جمهور و با حضور وزیر صمت، زنگ قطع وابستگی صنایع بزرگ اصفهان از حوضه آبریز زاینده‌رود نواخته شد.

آب دریا به اصفهان رسید/ قطع وابستگی صنایع بزرگ از حوضه آبریز زاینده‌رود

به گزارش صمت، صبح امروز ۱۵ آذرماه «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور و «سید‌محمد اتابک» وزیر صمت، در ارتباط بر‌خط تلویزیونی با مجتمع فولاد مبارکه، پروژه انتقال آب دریا به اصفهان برای قطع وابستگی صنایع بزرگ استان از حوضه آبریز زاینده‌رود افتتاح شد.

وزیر صمت در این مراسم، با راهبردی ارزیابی کردن این طرح عظیم ملی گفت: انتقال آب دریا به فلات مرکزی ایران برای صیانت از هویت زیستی، فرهنگی و اقتصادی سرزمین عزیزمان ضروری است.

وی تاکید کرد: توسعه صنعتی کشور بر اساس بازنگری در سند برنامه هفتم پیشرفت، سیاست راهبردی دولت چهاردهم و برنامه در دست اجرای وزارت صمت مبتنی بر اقتصاد دریا‌محور پیگیری می‌شود.

این پروژه با هزینه ۳۵ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است و شرکت فولاد مبارکه با تامین ۶۰۰ هزار تن ورق فولادی برای ساخت خط لوله ابر‌پروژه انتقال آب دریا از سیرجان تا اصفهان به طول ۸۰۰ کیلومتر سهم ۴۲ درصدی در پیشبرد و تکمیل این ابر‌پروژه بر عهده داشته است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین