-

علت اصرار آمریکا برای توافق با ایران مشخص شد

مشاور ارشد رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: اگر ایران از قدرت منطقه‌ای برخوردار نبود، ایالات متحده و سایر قدرت‌های جهانی بر لزوم مذاکره و دستیابی به توافق با ما تأکید نمی‌کردند.

علت اصرار آمریکا برای توافق با ایران مشخص شد

 «علی‌اکبر ولایتی»، مشاور ارشد حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در امور سیاست خارجی، تصریح کرد که تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدیدی نمی‌داند. او همچنین اظهارات «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، را «بی‌اساس» توصیف کرد. 

ولایتی در گفت‌وگو با روزنامه نیویورک تایمز به مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا اشاره کرد که دور چهارم آن هفته گذشته در مسقط، پایتخت عمان، برگزار شد. او افزود: ایران کشوری مستقل، با اعتماد به نفس و قدرتمند است و اگر قدرت منطقه‌ای ایران وجود نداشت، دیگر کشورها بر مذاکره و توافق با ما تأکید نمی‌کردند.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین