-

سقوط قیمت خودرو در بازار | علت ریزش قیمت ها چه بود؟

ریزش چشمگیر قیمت خودرو در بازار را در این گزارش بررسی کردیم.با ما همراه باشید تا بدانیم که قیمت خودرو های داخلی تا چه اندازه ریزش کرده اسنو

سقوط قیمت خودرو در بازار | علت ریزش قیمت ها چه بود؟

در روز چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، بازار خودرو شاهد کاهش قیمت در تمامی مدل‌ها، به‌ویژه خودروهای داخلی، بود.  این افت قیمت در شرایطی رخ داده که بازار همچنان در رکودی عمیق قرار دارد و حجم معاملات به حداقل رسیده است.  کاهش تقاضا و عوامل اقتصادی مختلف می‌توانند در ادامه روند نزولی بازار تأثیرگذار باشند.

کارشناسان دلیل اصلی این کاهش قیمت را فروکش کردن هیجانات ناشی از نوسانات ارزی اخیر و همچنین ارسال سیگنال‌های مثبت از سوی مذاکرات میان ایران و آمریکا در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی عنوان می‌کنند. این عوامل سبب شده‌اند تا جو روانی بازار کنترل شده و کاهش قیمت در محصولات مختلف نمایان شود.

با ادامه روند کنونی در حوزه دیپلماسی و ثبات نسبی در اقتصاد، احتمال تثبیت قیمت‌ها در بازار خودرو وجود دارد. با این حال، تغییر در معادلات سیاسی یا جهش مجدد نرخ ارز می‌تواند بار دیگر بازار را با نوسانات قیمتی مواجه کند.

قیمت خودروهای داخلی

دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) یکی از خودروهای ملی ایران‌خودرو به‌عنوان نسخه‌ای پیشرفته‌تر از دنا پلاس توربو اتوماتیک معمولی عرضه شده است. این خودرو به‌عنوان یک سدان خانوادگی، هم‌اکنون با افت ۲۲ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

تارا دستی V۱ مدل ۱۴۰۴ با ریزش ۹ میلیون تومانی در کانال ۹۰۲ میلیون تومان جا خوش کرده است.

شاهین G (سانروف) یکی سدان‌های رده‌بالا از شرکت خودروسازی سایپا است که در بازار ایران عرضه می‌شود. خودرو مذکور هم‌اکنون ۱۰ میلیون تومان کاهش یافته و به محدوده ۹۰۵ میلیون تومن بازگشته است.

ساینا S از ارزان‌ترین هاچ‌بک‌های داخلی به شمار می‌رود که اخیراً از کانال نیم میلیارد تومانی عقب نشینی کرد و امروز با نزول هفت میلیون تومانی به ارزش ۴۹۴ میلیون تومان معامله می‌شود.

خودرو قیمت خودرو
وانت زامیاد گازسوز ۷۳۱ میلیون تومان
کوییک GXR (رینگ فولادی) ۵۰۳ میلیون تومان
شاهین G (سانروف) ۹۰۵ میلیون تومان
پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما ۱/۰۴۵ میلیارد تومان
سورن پلاس دوگانه سوز ۸۰۹ میلیون تومان
دنا پلاس اتوماتیک (آپشنال) ۱/۱۹۰ میلیارد تومان
ساینا S ۴۹۴ میلیون تومان
رانا پلاس ۷۵۲ میلیون تومان
ساینا اتوماتیک ۶۱۲ میلیون تومان
تارا دستی V۱ ۹۰۲ میلیون تومان

قیمت محصولات مونتاژی

قیمت خودرو‌های مونتاژی به تبعیت از بازار داخلی روند نزولی به خود گرفته است.

فیدلیتی پرستیژ (۵ نفره) یکی از نوسانی‌ترین محصولات بهمن موتور، امروز با ریزش ۸۰ میلیون تومانی تعادل خود را از دست داده و به قیمت دو میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان رسیده است.

لاماری هیبرید یکی از خودرو‌های محبوب بازار مونتاژی، اکنون با نزول ۵۵ میلیون تومانی با قیمت دو میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بک X۳ یکی از کراس‌اوورهای کامپکت اقتصادی است که از ابتدای روند معاملات روز جاری ۱۵ میلیون تومان کاهش داشته و به قیمت یک میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان عرضه می‌شود.

تیگو ۸ پرو (هیبرید) یک شاسی بلند لوکس که توسط مدیران خودرو به بازار عرضه می‌شود صبح امروز با کاهش ۷۵ میلیون تومانی در کانال سه میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومان جا خوش کرد.

قیمت انواع خودرو خارجی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
X۲۲ پرو دستی ۱/۰۸۰ میلیارد تومان
X۳۳ کراس (دستی) ۱/۱۲۰ میلیارد تومان
جک J۴ ۱/۰۳۰ میلیارد تومان
فیدلیتی پرستیژ (۵ نفره) ۲/۹۹۰ میلیارد تومان
فیدلیتی (۷ نفره) ۲/۰۸۰ میلیارد تومان
کی ام سی T۸ ۱/۸۲۵ میلیارد تومان
تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳/۳۳۰ میلیارد تومان
هاوال H۶ ۲/۸۳۰ میلیارد تومان
لاماری ایما ۲/۱۷۰ میلیارد تومان
بک X۳ ۱/۳۱۰ میلیارد تومان

 

 

منبع: تجارت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین