-

سید حسین حسینی از سفر به اردن بازماند

دروازه‌بان باتجربه تیم فوتبال سپاهان به دلیل عدم صدور ویزا از سوی مسئولان اردنی، نتوانست همراه تیمش برای دیدار آسیایی برابر الحسین راهی امان شود. این اتفاق در آستانه نخستین بازی سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا (سطح دوم) رخ داد

سید حسین حسینی از سفر به اردن بازماند

سیرجان – ۱۳ سپتامبر ۲۰۲۵

در آستانه سفر تیم فوتبال سپاهان به اردن برای دیدار هفته نخست لیگ قهرمانان آسیا، سیدحسین حسینی، دروازه‌بان باتجربه این تیم، با مانعی غیرمنتظره روبه‌رو شد. در حالی که ویزای سایر بازیکنان و اعضای کادرفنی روز گذشته صادر شده بود، ویزای حسینی و چند نفر از نزدیکان باشگاه صادر نشد تا او از همراهی تیم در پرواز چارتر به امان بازبماند.

سپاهان که شب گذشته در سیرجان مقابل گل‌گهر به تساوی رسید، ظهر امروز با پرواز مستقیم راهی اردن شد تا روز سه‌شنبه ۲۵ شهریور برابر تیم الحسین اردن صف‌آرایی کند. اما حسینی که به‌تازگی از مصدومیت رهایی یافته، مجبور شد از سیرجان به تهران بازگردد تا با پیگیری باشگاه، ویزای او در روز آینده صادر شود.

بر اساس برنامه فعلی، در صورت صدور ویزا تا ظهر فردا، حسینی باید عصر یکشنبه از طریق دبی به اردن سفر کند. با این حال، او تمرین فردای طلایی‌پوشان را از دست خواهد داد و حضورش در مسابقه آسیایی همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

این اتفاق در حالی رخ داده که حسینی پیش‌تر به دلیل مصدومیت از اردوی تیم ملی و دیدار مقابل گل‌گهر نیز غایب بوده است. اکنون باید دید آیا او موفق خواهد شد به موقع به اردن برسد یا سپاهان باید نخستین بازی آسیایی خود را بدون سنگربان اصلی‌اش برگزار کند.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

بخش‌های ستاره دار الزامی است
*
*

آخرین اخبار

پربازدیدترین