طرز تهیه مرغ شکم پر ترکیه ای | دستور تهیه مرغ شکم پر به سبک ترکیه
مرغ شکم پر در کشورهای مختلف با روش های متفاوتی طبخ می شود. مرغ شکم پر ترکیه ای از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین های این نوع غذا می باشد.
به گزارش ستاره پارسی : مرغ شکم پر از غذاهای بین المللی شناخته شده در سراسر جهان است و به دلیل اینکه مواد طعم دهنده و چاشنی هایی که برای این غذا استفاده می شود بسیار متنوع هستند، طعم مرغ شکم پر در کشورهای مختلف متفاوت است.در این بین مرغ شکم پر ترکیه ای یکی از خوشمزه ترین نوع آن است.اگر شما هم از طرفداران غذا با گوشت مرغ هستید میتوانید با انواع غذاها و ساندویج ها را تهیه کنید و فقط کافیست درسایت نمناک انواع غذاها با مرغ را تایپ کنید تا مانند مرغ شکم پر ترکیه ای برایتان آموزش های آشپزی با گوشت مرغ نمایش داده شود.
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ : 1 عدد متوسط
سرکه سفید :1 استکان
لیمو ترش :2 عدد
پیاز : 4 عدد متوسط
مغز گردو : 1 پیمانه
دارچین : نصف قاشق چایخوری
رب انار ملس : 3 قاشق غذاخوری
شکر : 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده : غلیط نصف استکان
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
رزماری خشک شده : چند برگ
نمک ، فلفل سیاه زردچوبه و فلفل قرمز : به مقدار کافی
طرز تهیه مرغ شکم پر ترکیه ای:
مرحله اول:
برای تهیه مرغ شکم پر ترکیه ای باید یک عدد مرغ متوسط را خوب تمیز کنید و قسمت های اضافه داخلی و خارجی آن را بگیرید.سپس مرغ را داخل یک قابلمه بزرگ که تا نیمه پر از آب شده قرار دهید.
مرحله دوم:
مقداری سرکه همراه با کمی نمک و فلفل سیاه و نیز یک عدد لیمو ترش حلقه ای شده داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید و به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا به این شکل بوی نامطبوع مرغ گرفته شود.
بعد از طعم دادن به مرغ آن را از قابلمه بیرون بیاورید و داخل آبکش قرار دهید.
مرحله سوم:
قابلمه مناسبی را برای پخت مرغ انتخاب کنید و یکی از پیازها را به صورت خلالی درشت خرد کنید و کف قابلمه را با آن بپوشانید.
مرحله چهارم:
سپس یک لیوان آب ، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را داخل قابلمه بریزید و مرغ را داخل قابلمه قرار دهید. حرارت زیر قابلمه را متوسط کنید تا آب درون قابلمه به جوش بیاید.
مرحله پنجم:
بعد 15 تا 20 دقیقه که مرغ تقریبا نمی پز شد، یک لیوان از آب مرغ را جدا کرده و صاف میکنیم.بقیه پیازها را رنده کنید و داخل تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.سپس مغز گردو را آسیاب شده را به پیاز ها اضافه کنید و کمی تفت دهید.
وقتی خامی گردو گرفته شد مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا عطر دارچین بپیچد.
مرحله ششم:
بعد به مواد تفت داده شده 2 قاشق از رب انار را به همراه شکر اضافه کنید و خوب تفت دهید. وقتی مواد کاملا با هم یکدست شدند،از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم:
مرغ خنک شده را زعفران دم کرده، باقیمانده رب انار و مقداری نمک و فلفل سیاه به خوبی آغشته کنید و درون شکم مرغ را بامخلوطی از پیاز و گردو پر کنید.
مرحله هشتم:
پاهای مرغ را داخل شکمش جمع کنید و با نخ آنها را ببندید. مرغ را داخل یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله نهم:
سیب زمینی ها را به صورت خلالی درشت خرد کنید و کنار مرغ داخل ظرف پخش کنید. لیمو ترش را به صورت حلقه ای برش بزنید و با رزماری در ظرف مرغ قرار دهید.
یک لیوان آب مرغ را نیز به ظرف پیرکس اضافه کنید و ظرف را داخل فر گرم شده قرا دهید تا به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت مرغ پخته شود. برای برشته شدن روی مرغ چند دقیقه آخر قسمت گریل فر را روشن کنید تا روی مرغ طلایی شود.